Dybdegående PC hardware guides

Artiklerne herunder er dybdegående PC hardware guides, men skrevet i et forhåbentligt let læseligt sprog. Det kan være en jungle at danne sig et overblik over hvad det forskellige hardware har af funktion. Derfor  har jeg lavet disse hardware og gaming guides. Der er en masse termer og begreber, som man ikke nødvendigvis ved noget om hvis man ikke følger indgående med i branchen. Jeg håber derfor artiklerne kan være med til at klæde dig på med viden om diverse hardware.  Jeg ønsker dig god læselyst og god fornøjelse

– Martin

hardware og gaming guides

10 gode tips til når du køber en stationær

Guide til grafikkort

Guide til bundkort/motherboard

Guide til CPU Køling

Guide til CPU/Processor

Guide til Kabinetter

Guide til lagerenheder

Guide til hukommelse/RAM

Guide til Strømforsyning

 

Har du spørgsmål? Jeg hjælper gerne

Har du spørgsmål eller er du på anden måde i tvivl om hvilket hardware du skal vælge, så kan du altid kontakte mig. Jeg vil hellere end gerne give min erfaring og råd videre til dig. Det koster ikke noget og er selvfølgelig fuldstændigt uforpligtigende. Jeg er bare en computer nørd der med største fornøjelse vil dele ud af min viden, og hjælpe der hvor jeg kan.  Kontaktoplysningerne er nede i bunden af hjemmesiden. kontakter du mig på ‘skæve’ tidspunkter kan jeg dog ikke garantere, at jeg vil svare samme dag. Men du skal være så hjertelig velkommen
Du er også velkommen til at tage et kig forbi min webshop: Simply Gaming. Selvfølgelig fuldstændigt uforpligtigende. 

-Martin

Hardware Guides