PC hardware test

PC hardware test

PC hardware test: Herunder kan du gå på opdagelse i diverse tests af PC hardware. Det kan være en urskov at finde rundt i hvad man skal købe og hvad man får for pengene. Du er derfor mere end velkommen til at gå på opdagelse i de forskellige artikler af hardware tests. Jeg har forsøgt efter bedste evne, at skrive artiklerne i et letlæseligt sprog. Du behøver derfor, forhåbentligt ikke, at være hardware ekspert for at få glæde og gavn af artiklerne. Skulle du have spørgsmål af den ene eller den anden art, kan du altid kontakte mig. Jeg svarer gerne og det er selvfølgelig fuldstændigt uforpligtigende. Jeg kan ikke garantere, at jeg svarer samme dag som du skriver, men vil gøre mit bedste. Du ønskes god læselyst og god fornøjelse

-Martin

RTX 30 Series Benchmark

RADEON RX 6000 Series Test

Intel 10th gen tests/benchmark

AMD Ryzen 5000 tests/benchmark

Bedste CPU vandkølere 2021

Om Simply Hardware

PC hardware test : Bloggen er ejet og skrevet af mig, Martin Schultz. Bloggen dækker et bredt udsnit af hardware og gaming guides. Jeg er 33 år og har hele mit liv været en computernørd. Uanset om det handler om gaming eller om hardware så nørder jeg igennem. Jeg har bygget 500+ computere i mit liv, og har sandsynligvis oplevet alle fejl og alle sære indstillinger der er at finde i hardware verdenen. Derfor er denne blog skrevet med basis i egne sure erfaringer, så du ikke behøver at gentage de fejl jeg selv har begået i årenes løb

Jeg er ligeledes ejer af et computerfirma der leverer alt inden for gaming- og kontor PC’er: Simply Gaming Aps. Du er altid velkommen til at checke Simply Gamings hjemmeside ud og få inspiration. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr mail eller telefon, skulle du have spørgsmål om hardware eller lign. Jeg vil gerne hjælpe med tips og tricks, skulle du have brug for det. Det er selvfølgelig totalt uforpligtigende, og har ikke noget med mit firma at gøre.

– Martin

Hardware Tests